Oplev vandets magi: Kreativ workshop i Brønshøj

dato

Tag med på en rejse gennem vandets fascinerende verden med BRØKs kreative naturskole. Lørdag den 8. februar 2025 inviteres alle til en inspirerende workshop i Rytterskolen, hvor bevægelse, kreativitet og videnskab går op i en højere enhed.

Er du klar til at opdage og udforske regndråber, skyer og snefnug? BRØKs kreative naturskole byder velkommen til deres første workshop i Rytterskolen. Her kan deltagerne lære om vandets mange former gennem bevægelse, kreativitet og videnskab.

En kreativ rejse gennem vandets former

Workshoppen starter med at observere regndråber, skyer og snefnug og undersøge, hvordan de ser ud og bevæger sig i naturen. Deltagerne får mulighed for at falde let som regndråber, svæve som skyer og danse som snefnug, der daler stille ned.

Gennem kreative aktiviteter og små "vandeksperimenter" som at lave papirklip af snefnug, male akvarelbilleder af regndråber og skabe skyer med vat og blå karton, udforsker vi vandets mange former. Samtidig lærer deltagerne om vandets livscyklus og dets betydning for naturen.

Underviser og praktiske oplysninger

Workshoppen ledes af danser og natur- og kunstformidler Anna Hubner fra NUBIM kunstkollektiv. Det er en del af en række kreative lørdage og søndage i Rytterskolen med fokus på kreativitet, bevægelse og natur i løbet af 2025.

Lørdage byder på aktiviteter fra kl. 10-12 for børn fra 3 år i følge med en voksen. Søndage er opdelt i to sessioner: kl. 10-10.45 for børn i alderen 3-5 år i følge med en voksen, og kl. 11-11.45 for børn i alderen 6-10 år. Billetprisen er 50 kr. pr. barn, og der serveres kaffe og saft til lørdagsarrangementet, mens der på søndage serveres kiks og saft. Deltagerne er velkomne til at medbringe en madpakke.

Praktiske informationer:
Dato: Lørdag den 8. februar 2025
Tid: Kl. 10:00
Sted: Rytterskolen, Brønshøj Torv 1, 2700 Brønshøj
Målgruppe: Alle
Entré: 50 kr. pr. barn (i følge med en voksen)



Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut