Vi søger 2 barselsvikarer (uddannet pædagoger) til vores dejlige børnehave

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger 2 barselsvikarer (uddannet pædagoger) til vores dejlige børnehave, en på 35 timer på jordbærstuen og en på 35 timer på vaskebjørnene stuen (5 måneder). På jordbærstuen er det fra d.8/1-2024 og året ud. Og på Vaskebjørnene stuen er fra d.1/2-30/6-2024.

Vi er en selvejende Børnehaven, som ligger i Husum, godt placeret i grønne omgivelser. Vi er en blandet børnegruppe, pt. 21 forskellige nationaliteter, og arbejder derfor målrettet med at give børnene de bedste sproglige forudsætninger inden de skal i skole. Vi har 4 stuer i huset, med 21 børn normeret på hver stue. Der er 2 pædagoger og en pædagogmedhjælper på hver stue. Vi arbejder ud fra de pædagogiske læreplaner, med ekstra fokus på sprog samt natur, udeliv og science. 

Vi forventer af vores nye medarbejder: uddannet pædagog, fleksibel, omstillingsparat, har en god portion humor, skal kunne åbne og lukke (åbne 6.30-13.30. Lukke 10-17).

Vi forventer, at du er indstillet på en spændende omskiftelig dag, hvor tingene ikke er som i går og morgendagen helt sikkert bringer noget nyt på banen.

Vi vil gerne have skriftlige ansøgninger, pr. e-mail, ansøgningsfristen er onsdag d. 13/12-23       Har du ikke hørt fra os seneste onsdag d. 20/12-23 er du ikke kommet i betragtning.

Vi forventer at have samtaler løbende.

Send din ansøgning ved at klikke på "Ansøg dette job/Send ansøgning".

Du er velkommen til at komme forbi og besøge os inden du sender en ansøgning, bare ring og lav en aftale på tlf. 82567510.

Børnehaven Voldparken

Arildsgård 11 

2700 Brønshøj

Hvis du vil vide mere om børnehaven, så smut ind forbi vores hjemmeside på www.bhvoldparken.dk


Se mere på vores ansøgersite: https://bhvoldparken.ofir.comDenne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=ba0280f1)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

København Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Børnehaven Voldparken, Arildsgård, 2700 Brønshøj

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 13-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5950118

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet