Uddannelseskonsulent der brænder for arbejdsmiljø og undervisning

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du sammen med et stærkt team understøtte virksomheders arbejdsmiljøarbejde? Synes du, det er motiverende at undervise? Og er du i stand til at omsætte din viden om arbejdsmiljø til praksis? Så er du måske vores nye kollega.

Om os

DA arbejdsmiljøuddannelse er en del af Dansk Arbejdsgiverforening, som udbyder arbejdsmiljøkurser til hele arbejdsmarkedet. Det er vigtigt for os, at kurserne i form og indhold både reflekterer tidsånden og behovet for arbejdsmiljøviden hos virksomhederne.

Du bliver en del af et engageret team, der lægger vægt på et stærkt fagligt og socialt fællesskab med en uformel og positiv omgangstone. Vi er 5 medarbejdere på kontoret i Vester Voldgade og en række dygtige underviserkolleger, som er optagede af, hvordan undervisning bedst muligt kan understøtte praksis i virksomhederne til gavn for arbejdsmiljøet.

Om stillingen

Da vi er et mindre team, er arbejdsopgaverne meget varierede og jobbet selvstændigt. Udover udvikling og afholdelse af arbejdsmiljøkurser, herunder den obligatoriske arbejdsmiljøuddannelse, vil der være administrative opgaver, der knytter sig til udbuddet af kurser. Det kunne f.eks. være rådgivning af virksomheder om kurser, at sikre indberetning af evaluering på de obligatoriske kurser, udvikling af supplerende kurser for arbejdsmiljøorganisationen, udvikling og opdatering af materialer, planlægning af kompetenceudvikling af underviserne, skrive nyhedsbreve til vores kundekreds m.m.

Om dig

Vi forestiller os, at du har en videregående uddannelse, har kendskab til voksenpædagogik og indsigt i eller interesse for arbejdsmiljø. Du trives med at undervise deltagere med meget forskellige baggrunde den ene dag og dagen efter møde op på kontoret i Vester Voldgade og arbejde bredt med vores uddannelsesaktiviteter.

Derudover håber vi, at du…

  • har personlig gennemslagskraft og er dygtig til at formidle dine budskaber både mundtligt og skriftligt.
  • har blik for service og er god til at skabe relationer.
  • sætter pris på at spille dine kolleger og samarbejdspartnere gode.
  • er proaktiv, arbejder systematisk og kan planlægge og drive dine arbejdsopgaver på egen hånd.
Det er en fordel, hvis du også kan undervise på engelsk.

Interesseret?

Send din ansøgning og CV til os så hurtigt som muligt og senest d. 11. juni 2023, da vi holder ansættelsessamtaler løbende.

Ønsker du flere oplysninger, eller er du bare nysgerrig på at høre mere, er du velkommen til at kontakte kursuschef Anette Heen på 29 20 04 73.

Du kan læse mere om, hvad vi laver, og hvem vi er her.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er tidsbegrænset til tre år med tiltrædelse pr. 1. september 2023.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

København Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

DANSK ARBEJDSGIVERFORENING, Vester Voldgade 113, 1552 København V

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 11-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1655&ProjectId=143730&DepartmentId=18956&MediaId=4614&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5835895

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet