Souschef til Restaurant Odette i indre København

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Odette er en restaurant, som har fokus på at skabe varme, omsorg og hygge for sine gæster. Vi laver mad som vi selv elsker det og ofte med inspiration fra syd europa.

Til vores dygtige og glade kokkehold mangler vi en souschef som har lyst til at være med til at skabe en fantastisk arbejdsplads for alle os andre og i samarbejde med Køkkenchefen.

Dette er en unik mulighed for at være med til at være en del af et sted, med store ambitioner og en fantastisk atmosfære for både medarbejdere og gæster. De smukke lokaler og det nye og store køkken, skaber perfekte rammer for en arbejdsplads for dygtige kokke, som er klar til en ny udfordring og til at være en del at et spændene team af kollegaer!

For at komme i betragning til stillingen, skal man gerne være uddannet kok. Have en passion for madens verden og brænde for at arbejde i et køkken. Er du tilmed energisk, fed at være sammen med og ansvarsbevidst – så er det lige dig, vi leder efter.

En rolle som souschef fungere hos os som den ansvarlige leder på dagen for køkkenet, samt med en del administrativt arbejde, såsom vagtplanering, varebestilling, udvikling af nye menuer, mm.

Som souschef på hos os, får du lov at arbejde med sæsonens bedste og friske råvarer hele året rundt. Vi gør en dyd ud af at arbejde med gode og bæredygtige råvarer i sæson og gerne så lokalt som muligt, så det produkt, du tilbereder, altid bliver det bedste. Du kommer desuden til at arbejde med en gruppe mennesker der brænder for det de laver og altid vil være de bedste. 

Vores åbningstider er både frokost og aften, så man har mulighed for at være med til at designe sin vagtplan som man ønsker, med enten få lange dage eller flere halve dage.

Om dig:

  • Du er gerne uddannet kok.
  • Du er flittig, nysgerrig og ansvarsbevist på både dine og restaurantens vegne
  • Du er ansvarsfuld, struktureret og mødestabil.
  • Du er en god kollega, som er med til at skabe en god arbejdsplads sammen med os andre.
  • Du serverer kun det bedste for gæsterne.

Vi tilbyder:

  • Muligheden for at sætte præg på en arbejdsplads med sine egne erfaringer og opskrifter.
  • En arbejdsplads fyldt med god energi og gode råvarer.
  • Et godt arbejdsmiljø med højt til loftet og hvor kollegaerne gerne vil hinanden, både på og udenfor arbejdspladsen.
  • En stilling, hvor man med engagement og vilje kan få tildelt mere ansvar og hurtig mulighed for at stige i stilling.
  • Løn efter kvalifikationer og meget konkurrencedygtige.

 

Praktisk information:

Stillingen er fuldtid, men ønskes mindre så skriv endeligt stadig, så kigger vi gerne på det.

Der vil være mulighed for at starte hurtigst muligt, men vi venter også gerne på den rigtige kandidat hvis du har noget nuværende du skal have afsluttet. 

Hvis det lyder som noget for dig, skal du sende en ansøgning og et CV til info@odette.dk, skrive “Souschef, Odette” i emnefeltet.
Skulle der være spørgsmål til stillingen, kan du sende dem til info@odette.dk.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

København Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Restaurant Odette ApS, Kompagnistræde, 1208 København K

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 18-09-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Via e-mail: info@odette.dk

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5880908

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet