Sommerferieafløsere (uddannede sygeplejersker) til Hjemmeplejen i Københavns Kommune

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du uddannet sygeplejerske og vil du have vagter over sommeren?
Så bliv sommerferieafløser i Hjemmeplejen i Københavns Kommune. Du får frisk luft og mulighed for at udvikle dine faglige kompetencer, mens du cykler gennem København. Ring til os i dag på 3050 3252!

Vi søger dig, der…
Du er måske nyuddannet eller ved at læse videre. Det kan også være, at du vil snuse til det sygeplejefaglige arbejde i primærsektoren – eller bare har lyst til at tjene lidt ekstra over sommeren. Det vigtigste er, at du allerede nu kan sige 'ja' til disse udsagn:

  • Jeg kan arbejde 30-37 timer om ugen i perioden juni til september 2023.
  • Jeg har interesse for det geriatriske og de særligt sårbare borgere.
  • Jeg arbejder selvstændigt, prioriterer og har overblik over opgaverne.
  • Jeg møder udfordringer med kreativitet og et positivt sind.
Resten lærer du, hvis du er initiativrig og hurtig til at lære nyt. Vi forventer desuden, at du kan arbejde hver fjerde weekend og på helligdage, så vores søde, faste kolleger kan holde sommerferie.

Oplev en verden af udfordringer og muligheder
Din opgave vil være at hjælpe borgere, som har brug for akut hjælp i eget hjem. Det kan være basale sygeplejeopgaver og palliation. Du kommer tæt på borgerne, og på bare én dag kan du møde mange forskellige borgere som for eksempel Mohammed, Ragnhild og Jan.

Se med når hjemmesygeplejersken Katja besøger Jan. Katja har arbejdet mange år på intensiv, men arbejder nu som hjemmesygeplejerske i en af vores enheder. Hun ved aldrig, hvad hun møder ude hos borgeren, og det kan hun faktisk rigtig godt lide: 'Så jeg er jo hurtig på mit faglige skøn. Og det giver noget andet, at man får lov til at interagere med borgeren, der bor hjemme, og se deres hjem og deres situation'.

Nyd din sommer på cykel i København
Hjemmeplejen i Københavns Kommune er inddelt i fem forskellige enheder, og du vil blive tilknyttet og have dine nærmeste kolleger i en gruppe på omkring 30 sygeplejersker i én af de fem enheder. Vi stiller cykler til rådighed, så du kan cykle rundt mellem borgerne. Se videoen om hvordan det ser ud, når dit arbejde foregår på cykel gennem byen.

Når du starter hos os, får du en grundig introduktion til arbejdet. Vi tager udgangspunkt i dine erfaringer og kvalifikationer, og mens du bliver lært op. Og dine fagligt stærke kolleger, er aldrig mere end et opkald væk!

Vi indhenter straffeattest i forbindelse med din eventuelle ansættelse. Hvis du kan starte hurtigst muligt, er det et plus.

Få hjælp til at søge: Ring på 3050 3252. Vi sidder klar til at hjælpe dig alle hverdage kl. 08-16.00. Du kan ringe til os med spørgsmål, og vi kan hjælpe dig med dit CV og din ansøgning.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Søg via linket senest søndag den 18. juni 2023
Vi holder løbende samtaler.

Om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen
Vores hverdag handler om mennesker. I Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er der fleksibel arbejdstid, som indebærer, at du har medindflydelse på din arbejdstid. Hvis du er sygeplejerske, SOSU-assistent eller SOSU-hjælper, har du derudover ret til at få fuld tid, hvis du ønsker det. Se mere om vores hverdag på www.vores-hverdag.dk.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

København Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Tidsbegrænset ansættelse: deltid

-Arbejdsgiver:

Københavns Kommune, Borups Allé 177, 2400 København NV

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 18-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1518&ProjectId=192415&DepartmentId=23221&MediaId=4780&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5845124

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet