Omsorgsmedhjælpere til Grøndalsvænge

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Brænder du for at være med til at skabe et meningsfuldt og værdigt liv for borgere med handicap? Er du omsorgsmedhjælper med hjertet på rette sted? Kan du læse bagom adfærd? Ja, så er det dig, vi står og mangler på Grøndalsvænge.

De 2 stillinger er på 20-25 timer om ugen med arbejde hver anden weekend og med mulighed for at supplere timetallet op.

På Grøndalsvænge arbejder pædagoger, sundhedsfaglige og pædagogmedhjælpere sammen om at skabe gode, meningsfulde liv for 48 livsglade borgere i alderen 40-80 år.

Borgerne har alle udviklingshæmninger og behov for omfattende hjælp og støtte i hverdagen. En del af borgerne har store fysiske handicap og skal støttes i daglig omsorg, pleje, kommunikation og aktiviteter med henblik på et selvstændigt liv. Her er der blandt andet brug for omfattende pædagogisk støtte, omsorg samt sundhedsmæssig pleje og behandling. Samtidig er de livsglade og unikke individer med mod på og lyst til at få det bedste ud af livet.

På Grøndalsvænge tror vi på, at borgerne har fortjent et liv med indhold og oplevelser, og det er borgernes livskvalitet, der er vores centrale omdrejningspunkt. Derfor er en del af vores kerneopgave at sikre os, at livet på Grøndalsvænge er så sjovt og meningsfuldt for borgerne så muligt.

På samme tid er vi et seriøst hus, der sætter store krav til fagligheden blandt medarbejderne, og vi forventer noget af hinanden. Det er vigtigt, at borgerne bliver mødt at kompetente, professionelle medarbejdere, der forstår sig på målgruppen, ved, hvad det vil sige at indgå i tværfaglige teams og kan agere professionelt over for både medarbejdere, borgere og pårørende.

Vi arbejder alle pædagogisk, løser de samme opgaver og bidrager positivt med vores faglighed i de respektive teams.

Vi er placeret i København NV nær Fuglebakken Station og er et hus med mange muligheder. Vi har vores eget interne dagtilbud, skøn sansehave, og der er løbende spændende aktiviteter og oplevelser for beboerne. Derudover har vi vores eget køkken, som i hverdagene laver hjemmelavede økologiske måltider.

Om dig
Vi leder efter en medhjælper, som er god til at tage fra, har mod på opgaven og lyst til at give vores fantastiske målgruppe et godt og værdigt liv.

Da vores borgere har brug for ro, struktur og stabilitet i genkendelig hverdag, skaber du trygge rammer med øje for den enkelte borger. Du trives i et miljø, hvor faste rutiner samt tydelig og målrettet kommunikation er en del af praksis. Der kan også, når beboerne ønsker det, være plads til fis og ballade, vandkamp, bagning, fredagsbar eller spil.

Hvis du kan se dig selv i nedenstående udsagn, så er du typen, vi søger som vores nye kollega:

  • Faglig dokumentation er vigtig, ikke fordi det står i en paragraf, men fordi det er vores måde at bevidne borgerens liv og udvikling. Uden dokumentation, ingen udvikling
  • Jeg er typen, der handler, hvilket også vil sige, at jeg nogle gange fejler. En god arbejdsplads med dygtig leder er for mig et sted, hvor vi tør fejle og tale åbent om det, så vi lærer af det
  • Pædagogik er ikke kun gåture i skoven eller kreative værksteder, det er også badesituationer og personlige plejeopgaver med borgerne
Et hus med medinddragelse
På Grøndalsvænge arbejder vi med netværksbaserede teams, hvilket betyder, at du som medarbejder forventes at være en del af at finde løsninger på de udfordringer, du møder i jobbet. Ledelsen kan noget, men ikke alt, og ofte er medarbejderne eksperter i livet, der foregår i huset, så det dyrker vi flittigt. Derfor er der også plads til at være med til at forme organisationen − så hvis du har en god idé, så lytter vi gerne.

Vi arbejder aktivt med introduktion og onboarding af nye medarbejdere, hvilket du også vil opdage, hvis du starter hos os. Inden du starter, får du tilknyttet en dygtig kollega, og dine første to dage vil gå med at blive introduceret til Grøndalsvænge og blive undervist i alt fra sundhedsfaglig praksis til vores pædagogiske tilgang til borgerne. Efterfølgende følger du en kollega i seks introvagter, hvilket betyder, at du får god tid til at lære opgaver, beboere og husets rytme at kende. Vores medarbejdere fortæller selv, at det er en god oplevelse at starte og lande hos os på Grøndalsvænge, og det håber vi derfor også, at du vil opleve.

En del af COS
Grøndalsvænge er en del af Center for Omsorg og Specialpædagogik (COS) under Borgercenter Handicap i Københavns Kommunes socialforvaltning. Vi er i alt 16 tilbud i dette center, som alle er for voksne borgere med handicap. Derudover har vi en specialterapi, som vi også samarbejder aktivt med for at skabe udvikling for borgerne på Grøndalsvænge. I COS går vi højt op i faglighed, og derfor tilbydes alle en diplomuddannelse i neuropædagogik, når de har været her i et år.

Fakta om stillingen
Stillingerne er på 20-25 timer om ugen og til besættelse den 1. september 2023 eller snarest herefter. Der er vekslende arbejdstider dag/aften samt arbejde hver anden weekend og på helligdage.

Vi aflønner efter gældende overenskomst og indhenter referencer og straffeattest ved ansættelse.

Mere information
Hvis du har spørgsmål, der ikke kan vente med at blive besvaret inden en eventuel samtale, så kontakt afdelingsleder Hanne Fjordvang på 2688 0801 eller afdelingsleder Camilla Bugtrup på 2182 3340 i tidsrummet 9-14.

Se mere om, hvad det er for medarbejdere, vi søger her:

Socialpædagoger i Borgercenter Handicap ser bag om adfærden - Video.kk.dk

Vi er passionerede medarbejdere, der brænder for vores arbejde i Borgercenter Handicap - Video.kk.dk

Vi har hjertet med, når vi går på arbejde i Borgercenter Handicap - Video.kk.dk

Søg via linket senest mandag den 28. august 2023

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

København Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid

-Arbejdsgiver:

Københavns Kommune, Borups Allé 177, 2400 København NV

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 28-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1518&ProjectId=193851&DepartmentId=20897&MediaId=4780&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5888374

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet