OLIVIA DANMARK A/S: Søger du korte aftenvagter i København? Hos Austeja er der mulighed for vagter alle ugens dage

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredetOm jobbet
Austeja er en sød pige på 8 år der bor i Brønshøj med sin familie.
Hun er hjerneskadet, sidder i kørestol og skal have hjælp til alle funktioner og bevægelser. Austeja har ingen muskelkontrol og kan ikke holde sit eget hoved, gribe eller sidde oprejst selv.
Din fornemmeste opgave som hjælper til Austeja vil være at aflaste hendes mor, så hun kan nå at bruge tid på nogle andre ting.
Arbejdsopgaverne vil være at hjælpe med at bade Austeja, skifte ble, smøre creme på kroppen, hjælpe til ved måltider og hjælpe med at få lagt hende i seng.
Mor er for det meste hjemme under vagten og vil hjertens gerne guide og fortælle, så man føler sig tryg ved opgaverne.Dine kompetencer:
For at kunne komme i betragtning til denne stilling skal du gerne brænde for at arbejde med børn og have lyst til at gøre en forskel for en anden familie. Der er ikke et krav til specifik uddannelse, men erfaring med at arbejde med personligpleje, vil være et plus.
Du skal besidde personlige kompetencer som at være: omsorgsfuld, rolig af sind og ansvarsbevidst. Kommunikationen foregår på engelsk hos familien, så det vil være en fordel hvis du føler dig tryg i at tale engelsk.Vagtplan og ansættelse
Familien har brug for hjælp alle ugens dage i tidsrummet kl. 18.00-20.45 (du vil blive aflønnet til kl. 21.00), på nær torsdage og hver tredje weekend fredag-søndag, hvor Austeja er på ophold andet steds.

Der er mulighed for at stillingen kan deles mellem flere hjælpere, så ansøg gerne selvom du måske kun er interesseret i nogle af vagterne.

Som ansat i Olivia Danmark bliver du omfattet af overenskomst med FOA, og er derfor sikret en række grundvilkår.Ansøgning og kontakt
Ansøg stillingen hurtigst muligt. Vi kalder løbende til samtale, så skriv gerne til os i dag.
Vi ser frem til at høre fra dig.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

København Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid

-Arbejdsgiver:

OLIVIA DANMARK A/S, Hørkær 20, 2., 2730 Herlev

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 31-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1615&ProjectId=146465&DepartmentId=18957&MediaId=4615&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5909352

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet