Medicinkonsulent til academic detailing og rationel farmakoterapi søges til Klinisk Farmakologisk Afdeling, Bispebjerg og Frederiksberg Hospital.

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Klinisk Farmakologisk Afdeling har en stilling som medicinkonsulent ledig til besættelse snarest mulig. Stillingen er en projektstilling, som er tidsbegrænset til to år.

Stillingen henvender sig til dig, der har interesse for rationel farmakoterapi og samarbejde med praktiserende læger. Der vil i stillingen blive lagt vægt på et projekt baseret på academic detailing. Academic detailing er en metode til fortsat medicinsk uddannelse af fx læger. I stillingen vil du komme til at aflægge korte, fokuserede besøg hos regionens praktiserende læger med henblik på at formidle ny viden indenfor et udvalgt medicinsk område. Dette har vist sig at være en effektiv metode til at optimere lægemiddelordination i primærsektoren. Academic detailing er udbredt i bl.a. Norge, USA og Canada.

Derudover vil du komme til at arbejde med lægemiddelrekommandationer til primærsektoren, lægemiddelforbrug i primærsektoren samt klinisk farmaceutiske og - farmakologiske problemstillinger i samarbejde med praktiserende læger og kommuner. Medicinfunktionen er placeret på et hospital/sekundærsektoren og der vil derfor være enestående muligheder for samarbejde på tværs af sundhedssektorerne. Her kan f.eks. nævnes vores centrale samarbejde med fagudvalgene under Den Regionale Lægemiddelkomité.

Som medicinkonsulent i Medicinfunktionen kommer du bl.a. til at:

  • Planlægge og udføre besøg hos de praktiserende læger i Region Hovedstaden
  • Læse, skabe overblik over og formidle videnskabelig litteratur
  • Gennemføre kvalitetsudviklings- og forskningsprojekter inden for klinisk farmakologi og farmaci
  • Iværksætte og udføre aktiviteter, der kan fremme rationelle lægemiddelordinationer i primærsektoren, bl.a. i samarbejde med de praktiserende læger
  • Analysere data vedrørende lægemiddelforbrug i primærsektoren med henblik på at overvåge udviklingen og identificere indsatsområder
Vi ønsker os en kollega som:

  • Brænder for formidling til læger
  • Har en akademisk sundhedsvidenskabelig baggrund fx farmaceut eller læge med særlig interesse for- eller erfaring med – medicinområdet i primærsektoren
  • Kan formidle klare budskaber i skrift og tale på både dansk og engelsk
  • Har erfaring med – eller interesse for – projektarbejde
  • Har erfaring med – eller interesse for - videnskabeligt arbejde og publicering af forskningsresultater
  • Arbejder systematisk og har en reflekterende og analytisk tilgang til data
  • Kan omsætte idéer til praksis
  • Har et stort personligt drive
  • Trives med at arbejde selvstændigt og målrettet mod deadlines
  • Finder det interessant at arbejde i en politisk styret organisation, hvor det ofte kræves at have mange bolde i luften ad gangen
  • Har gode samarbejdsevner og trives i et højt fagligt og dynamisk miljø
  • Kørekort er en fordel
Vi er omkring 50 ansatte i afdelingen bestående af læger, farmaceuter, sygeplejersker og sekretærer, et varierende antal ph.d.-stipendiater/kliniske assistenter samt farmaceut- og lægestuderende. I Medicinfunktionen er vi 6 farmaceuter og en læge.

Afdelingens hovedopgaver er klinisk farmakologisk rådgivning af sundhedspersonale (MedicinInfo), deltagelse i regionalt og nationalt råds- og komitéarbejde på lægemiddelområdet m.m. Vi har desuden en landsfunktion for rådgivning af forgiftninger (Giftlinjen) samt forskningsenheden Zelo, som står for afprøvning af lægemidler. Vi dækker således alle facetter af klinisk farmakologi.

Send din ansøgning via nedenstående link.

Ansøgningsfrist: tirsdag den 29. august 2023. Vi afholder samtaler i uge 36.
Løn og ansættelsesforhold vil være i overensstemmelse med gældende overenskomst på området. Stillingen er tidsbegrænset med en arbejdstid på 37 timer/uge.

Dit fulde kandidatbevis bedes vedlagt ansøgningen.
Nærmere oplysninger kan rekvireres ved henvendelse til projektleder, farmaceut Dagmar Abelone Dalin på 38 66 53 37.





Autoriseret sundhedspersonale med patientkontakt, der ikke har en dansk uddannelse, skal ved ansættelse i Region Hovedstaden have bestået en danskprøve (Danskuddannelse 3, som svarer til 9. klasses afgangseksamen) eller som minimum kunne bestå prøven senest 1 år efter ansættelsen, eller have opnået tilsvarende sprogkompetencer i dansk på anden vis. Danskprøven skal bestås med samme karakterkrav, som Sundhedsstyrelsen kræver af sundhedspersonale fra lande uden for EU, for at de kan få dansk autorisation.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

København Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Tidsbegrænset ansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Bispebjerg Hospital, Bispebjerg Bakke 23, 2400 København NV

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 29-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=342&ProjectId=251032&DepartmentId=18520&MediaId=4714&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5889422

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet