Konstruktionsingeniør søges

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger en dygtig konstruktionsingeniør med 0-5 års erfaring, med interesse for kreativt konstruktionsdesign, bæredygtighed, konceptudvikling, FEM beregninger og statisk dokumentation - inden for både renovering og nybyg samt udviklings- og eksperimentelle projekter - i alle skalaer. Som ansat konstruktionsingeniør i Holst Engineering vil du komme til at arbejde med en bred vifte af opgaver, som typisk vil være skitsering, løsningsforslag i konceptfasen samt tegning, beregninger og dokumentation af bærende konstruktioner. Ambitionen er at matche dine kompetencer og interesser med opgaverne.

Dine kompetencer

  • Skitsering, visualisering og konceptudvikling
  • Tegning, modellering og beregninger af bærende konstruktioner
  • Udarbejdelse af statisk dokumentation
  • Deltagelse i byggepladsbesøg, besigtigelse, tilsyn mv.
  • Udvikling og samarbejde
  • Besvarelse af henvendelser og udarbejdelse af tilbud
  • Fagprojektledelse

Det vægtes højt at du har en stærk faglighed for statik og statisk dokumentation. Det er en stor fordel hvis du har erfaring med Computational Design (Rhino/Grasshopper) og Revit. Derudover er interessere for og kendskab til trækonstruktioner, bæredygtighed og LCA meget velkomment.

Du skal kunne arbejde selvstændigt, men er samtidig ikke bange for at spørge. Det vigtigste er din personlighed, din lyst til at lære og din faglige stolthed. Vi hjælper gerne med oplæring i Computational Design, trækonstruktioner, Revit mv. og opfordrer generelt til at opnå en bred vifte af viden og værktøjer.

Arbejdstid og -sted er fleksibelt, men som udgangspunkt regnes der med en hybrid arbejdsplads med 4-5 dages arbejdsuge, hvoraf 2-3 dage er på kontoret. Dette kan selvfølgelig tilpasses efter behov og ønsker. Start er hurtigst muligt efter afholdelse af samtaler.

Du vil få kontor plads i et lille livligt kontormiljø på Amager, et stenkast fra Kløvermarken, med adgang til snedkerværksted med bl.a. 3D printer, CNC fræser og bordtennisbord. Det er et fleksibelt, uformelt arbejdsmiljø med en fri og venskabelig tone.

Ansøg

Send din ansøgning og CV til info@hlen.dk - samtaler afholdes løbende og ansættelse er hurtigst muligt, efter afholdelse af samtaler. Du er meget velkommen til at kontakte Rasmus på tlf. 53 85 25 34 eller rkh@hlen.dk hvis du er nysgerrig på at høre mere om jobbet.

Holst Engineering er et kreativt ingeniørfirma inden for design af bærende konstruktioner. Vi har mange spændende opgaver forude og søger derfor en detalje-orienteret og ansvarlig konstruktionsingeniør til at hjælpe med opgaver inden for konstruktionsdesign i forskellig skala.

Holst Engineering │ Siliangade 1, G13 2300 København S │ www.holstengineering.com

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

København Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Holst Engineering ApS, Siljangade, 2300 København S

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 27-07-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Via e-mail: info@hlen.dk

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5845111

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet