Eventyrteatret præsenterer: PETER PAN – En fortryllende og underholdende musical for hele familien

Foto: Johanna Vissing Majgaard. - Villabyerne Cecilia, Clara og Cornelia
dato

Glæd dig til at genopdage J. M. Barries eventyrlige og klassiske fortælling PETER PAN i en nyfortolket version, når Eventyrteatret fra den 7. oktober forvandler Glassalen i Tivoli til en sand ønskeø i en ny, fortryllende musical for hele familien.

Når Eventyrteatrets prisbelønnede unge scenetalenter fortæller historien om at blive voksen og frygten for at forlade barndommens leg, giver forestillingen stof til eftertanke - og garanterer en sang på hjernen, længe efter du har forladt Glassalen.

Musicalens instruktør Bo Skødebjerg, der har instrueret adskillige af Eventyrteatrets forestillinger, instruerer ikke blot musicalen i år, men står for første gang også bag manuskriptet til den store efterårsforestilling.

Den prisvindende Jazz-pianist, komponist og producer Stuart Goodstein komponerer og producerer musikken til PETER PAN. For Eventyrteatret har han senest stået bag musikken til juleforestillingen NISSEN UDEN NAVN i 2022.

Forestillingens handling
Eventyrteatrets forestilling PETER PAN er en fortryllende musical spækket med humor, sang, dans og tryllestøv. I denne nyfortolkede version af det velkendte eventyr følger vi den fantasifulde Peter Pan, som nægter at blive voksen, og Wendy, der glæder sig til at kunne gøre alt dét, de voksne gør.

Sammen tager de til Ønskeøen, hvor Peter Pan, De Glemte Børn, Havfruerne og Populuserne bor. Men den onde Kaptajn Klo og Piraterne vil overtage Ønskeøen, og gør alt, hvad de kan for at besejre Peter Pan og resten af Ønskeøens beboere.

PETER PAN er egnet for alle eventyrelskere fra minimum fem år. Forestillingens varighed er to timer inkl. 20 minutters pause. Fra den 12. til den 22. oktober giver teaterbilletten fri adgang til Halloween i Tivoli.

Den kreative kraft bag manuskriptet
Eventyrteatrets faste instruktør, Bo Skødebjerg, har udfoldet sine kreative evner i år, idet han for første gang også står bag manuskriptet til teatrets anerkendte efterårsforestilling.

Bo Skødebjerg, der er en erfaren skuespiller, instruktør og manuskriptforfatter, har taget stafetten op og nyfortolket den klassiske fortælling om Peter Pan og Wendy. Han har tilføjet et ekstra lag til historien, så både store og små vil gå fra musicalen med en givende oplevelse.

Bo Skødebjerg har tidligere tilbragt seks år hos Aalborg Teater, og sidenhen har han arbejdet som freelance skuespiller, dramatiker, instruktør og stagefight-instruktør.

Skødebjerg har succesfuldt instrueret en lang række af Eventyrteatrets musicals, mens PETER PAN bliver den første efterårsforestilling hos teatret, hvor han både står bag manuskriptet og instruerer forestillingen.

Se spilletider, køb billetter og læs mere om PETER PAN her

Fakta om PETER PAN
Premiere: 7. oktober

Spilleperiode i Glassalen i Tivoli: Den 6. oktober til den 22. oktober 2023 Manuskript: Bo Skødebjerg

Musik: Stuart Goodstein

Kostumer: Christine Brincker

Sanginstruktør: Lisa Tjalve

Koreograf: Tara Toya

Medvirkende: 100 børn og unge fra Eventyrteatret

Andet: Fra den 12.-22. oktober giver teaterbilletten adgang til Halloween i Tivoli på spilledagen

Fakta om Eventyrteatret
Eventyrteatret blev etableret i 1991 af Susanne Vognstrup, og har sidenhen været et sted, hvor børn og unge med et særligt talent for sang, dans og skuespil har kunnet udvikle sig i trygge og professionelle omgivelser og opføre eventyrmusicals for et bredt familiepublikum på etablerede teaterscener.

Eventyrteatret er fortsat det eneste teater uden støtte i Danmark, der hvert år opfører to nye eventyrmusicals for flere end 35.000 børn og voksne – udelukkende med børn og unge på scenen.

Ni år i træk er Eventyrteatret blevet kåret til "Bedste børneteater" af Børn i Byens brugere.

Desuden har læserne af Berlingske AOK kåret dem til "Byens bedste familieoplevelse" og "Byens bedste for børn".

Samtidig har Eventyrteatret opfostret et væld af landets mest markante skuespillere med navne som Silas Holst, Alex Høgh Andersen, Amalie Dollerup samt Simon og Cecilie Stenspil.

Kilde: HAVE Kommunikation & PR
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.