21-årig svært tilskadekommen efter overfald

Profilbillede
dato

Københavns Politi oplyste tidligt mandag, at en 21-årig mand var omkommet af sine kvæstelser. Dette er ikke korrekt. Den 21-årige er stadig i live, men er svært tilskadekommen.

Den unge mand blev bragt til hospitalet natten mellem søndag og mandag. Københavns Politi modtog anmeldelsen kl. 02.38. 

Kort efter kl. 7 oplyste Københavns Politi, at den 21-årige var afgået ved døden som følge af sine skader. Det var imidlertid en forkert oplysning. Han er stadig i live, men svært tilskadekommen.

”Vores mål er at informere offentligheden så hurtigt vi kan i disse sager, og oplysningerne skal først og fremmest være korrekte. En fejl som denne må ikke ske, og det undskylder vi for – og vi følger op på, hvordan det kunne ske,” siger leder af Afdelingen for personfarlig kriminalitet i Københavns Politi, Brian Belling. 

I forbindelse med efterforskningen af sagen rykkede Københavns Politi massivt ud til Pilesvinget i Brønshøj og har natten igennem haft en større afspærring i området. Efterforskningen arbejder stadig på stedet. 

”Vi har en omfattende efterforskning for at finde ud af, hvad der er sket, og ikke mindst hvem der står bag overfaldet på den 21-årige mand. På nuværende tidspunkt efterforsker vi bredt og kan derfor ikke være mere detaljerede,” siger Brian Belling.

Københavns Politi opfordrer til, at man ringer 1-1-4, hvis man har set noget mistænkeligt i området ved Pilesvinget i Brønshøj i nat eller på anden måde ved noget om sagen. 
 
Denne artikel er skrevet af Martin Johannes Madsen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Københavns Politi.
Kilde: Københavns Politi