2 Kvindelig handicaphjælpere søges til fuldtidsstillinger 24- timers vagter.

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Jeg hedder Amalie Riis, jeg er en kvinde på 31 år der bor i Brønshøj i en dejlig lejlighed.   

Jeg har diagnosen cerebral parese (spastiker) og sidder i el-kørestol, og lige nu har jeg 2 ledige fuldtidsstillinger på gennemsnitligt 36 timer om ugen. Jeg søger derfor 2 nye kvindelige hjælpere – med kørekort - til at indgå i mit faste hjælperteam på i alt 5 kvindelige hjælpere, med start i det nye år.
Om mig
Jeg har et positivt livssyn og har taget et aktivt valg, om at få det bedste ud af min situation. Mit liv er baseret på tillid, som for mig er fundamentet i enhver relation. Jeg værdsætter åben, direkte og respektfuld kommunikation.


Jeg interesserer mig meget for psykologi, herunder relationer og samspillet mellem mennesker. Derudover interesserer jeg mig for litteratur, politik og hvad der rør sig i samfundet, hvilket jeg godt kan lide at samtale om. Jeg holder desuden meget af at høre lydbøger, se film og tv, tage på café og tage ud at shoppe. Jeg kan også godt lide at gå i biografen og på museer.

Det er vigtigt for mig at skabe en god arbejdsplads for mine hjælpere, med et godt og trygt arbejdsmiljø og en behagelig og rar stemning.  

Jeg har en empatisk ledelsesstil og lægger stor vægt på at have en god relation til mine handicaphjælpere. Jeg ser det at have et godt samarbejde, som noget meget vigtigt og et fælles ansvar. Jeg har et super godt team af hjælpere, som er meget fleksible. Derfor er fleksibilitet en egenskab jeg lægger meget vægt på i forbindelse med vagtbytte, samt når der skal dækkes ind ved sygdom og ferie.

Mit hjælpebehov  
Jeg har brug for hjælp til personlige og praktiske opgaver i min hverdag, alle relevante hjælpemidler er til stede og du vil blive oplært i at anvende dem ved opstart. Jeg har også brug for hjælp til aktiviteter som foregår i og uden for mit hjem, samt brug for hjælp til at læse og skrive diverse tekster så det er vigtigt at du er tryg i det danske sprog.

Jeg har min egen bil (kassevogn), som jeg bruger meget. Da det vil være din opgave at køre bilen, er det derfor vigtigt at du føler dig tryg ved kørsel af en større bil også ved bykørsel.

 

Fakta om stillingen

  • Der vil være tale om 36 timer pr. uge i gennemsnit.
  • Vagterne ligger i både hverdage, weekender og på helligdage som fast rullevagtplan. Det forventes at du umiddelbart kan indgå i rullevagtplanen som den allerede er.
  • Mødetiden er fra 10:00 – 10:00
  • I løbet af foråret er det min hensigt at lave en ny fast rullevagtplan sammen med alle mine hjælpere. Du får dermed mulighed for at få indflydelse på din egen vagtplan.
  • Julen 2024 er planlagt, ud fra en 5-årig rullevagtplan.
  • Jeg kan tilbyde et røgfrit indemiljø med muligheden for at man kan ryge udendørs efter aftale og når det passer ind i mit dagsprogram. Jeg sætter pris på at man som ryger er opmærksom på at mindske lugten af røg mest muligt efter en rygepause ved f.eks. håndhygiejne, da jeg er sensitiv over for lugten af røg.

 

Løn/ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår følger BPA-handicaphjælperoverenskomsten

Det er A Priori der er arbejdsgiver, og de vil ved ansættelse indhente en børne- og straffeattest.

Hvis der er spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, kan konsulenterne Bo Andersen eller Gitte Jensen kontaktes på tlf. 25941212 / 25940202 eller e-mail: bo@a-priori.dk / gittej@a-priori.dk   

Ansøgning
Ansøgningsfrist er D. 15/01-2024 ansættelsessamtalerne vil foregå løbende

Jeg lægger stor vægt på at finde det rigtige match for begge parter, derfor kan det eventuelt blive relevant med en opfølgende samtale efter vores første møde.

Såfremt du ikke har hørt fra mig senest d. 22/1-2024 er du ikke kommet i betragtning til stillingen.

Send din ansøgning til ajrjob@gmail.com

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at sende mig en mail på arkontor@gmail.com

Jeg ser frem til at høre fra dig.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

København Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

A priori ApS, Rytoften, 8210 Aarhus V

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5951620

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet